Autobedrijf Rinie Deijkers in Roosendaal


Als u op zoek bent naar een vakkundig autobedrijf in Roosendaal bent u bij garage Rinie Deijkers van harte welkom. Bij ons vindt u niet alleen een ruim aanbod aan gebruikte auto’s en kwalitatieve occasions, maar ook voor een vakkundige autoreparatie staan we graag voor u klaar. Onze Bovag garage is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

Ook voor een goede Apk-keuring, een kleine of grote beurt of een airco service staan onze goed opgeleide monteurs graag voor u klaar. In onze eigen garage beschikken we niet alleen over ervaren personeel, maar ook over geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen we vrijwel iedere auto reparatie naar behoren uitvoeren. Uiteraard mag u daarbij een perfecte service verwachten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ook als u problemen ondervindt met uw airco staan we bij autobedrijf Rinie Deijkers in Roosendaal graag voor u klaar. Heeft de klimaatbeheersing in uw auto een servicebeurt nodig? Ook deze voeren onze monteurs graag voor u uit. Hierbij wordt niet alleen de hoge en lage druk gecontroleerd, maar kijken we eveneens of de uitstroom temperatuur en het interieur filter van uw airco nog naar behoren werken. Natuurlijk kunnen we deze bij een defect ook vervangen.

Betrouwbaar autobedrijf in Roosendaal

Ook als u op zoek bent naar een occasion staan we bij autobedrijf Rinie Deijkers in Roosendaal graag voor u klaar. Naast onze vakkundige reparaties en auto onderhoud hebben we tevens een ruime voorraad aan gebruikte auto’s. Uiteraard is onze garage aangesloten bij de branchevereniging zodat u altijd verzekerd bent van een eerlijke garantie en een goede gebruikte auto.

Of u nu op zoek bent naar een hybride occasion of een ruime SUV, we hebben altijd wat u zoekt. Bij autobedrijf Rinie Deijkers bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en veilige occasion. Heeft u niet gevonden waar u naar zocht? We beschikken over een breed netwerk waardoor we altijd de gebruikte auto kunnen vinden die voldoet aan uw wensen. Ook als u uw auto Apk wilt laten keuren staan we graag voor u klaar.

Onze ervaren keurmeesters controleren uw auto op de vereiste punten en vervangen onderdelen als dat noodzakelijk is. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met uw wensen en ontvangt u van ons vooraf een transparante prijsopgave. Als u op zoek bent naar een full service autobedrijf in Roosendaal, bent u bij Rinie Deijkers van harte welkom.