Garage Rinie Deijkers in Roosendaal


Bij garage Rinie Deijkers in Roosendaal bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar full service autobedrijf. We bieden u een ruim assortiment aan kwalitatieve occasions van alle automerken. Daarnaast bent u ook voor reparatie, onderhoud, airco service en apk-keuringen voor uw auto van harte welkom. We beschikken over een eigen werkplaats met gediplomeerde automonteurs die hun vak goed verstaan.

Daarnaast is onze garage uitgerust met de nieuwste apparatuur waarmee we vrijwel iedere auto reparatie succesvol en met garantie uit kunnen voeren. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een snelle service voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse autoreparaties. Hierbij kunt u denken aan reparaties aan de motor, remmen of andere belangrijke onderdelen van uw auto.

Ook voor een kwalitatieve Apk-keuring staat garage Rinie Deijkers in Roosendaal graag voor u klaar. Onze ervaren Apk-keurmeesters zorgen voor een hoogwaardige keuring waarbij uw auto wordt gecontroleerd op alle vereiste punten. Ook voor een goede onderhoudsbeurt bent u in onze garage in Roosendaal van harte welkom. Natuurlijk kunt u hierbij rekenen op een perfecte service zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op de kwaliteit.

Auto garage Rinie Deijkers in Roosendaal

Een goed onderhoud van uw auto is van groot belang. Of het nu gaat om een grote of kleine beurt, bij garage Rinie Deijkers in Roosendaal bent u aan het juiste adres. Ook voor het verwisselen van zomer en winterbanden staan we graag voor u klaar. Heeft u problemen met de klimaatbeheersing in uw auto? Ook voor diverse airco reparaties kunt u rekenen op ons vakkundige team.

We voorzien uw airco niet alleen van een gedegen onderhoud, maar kunnen ook allerlei reparaties naar behoren uitvoeren. Moet er een onderdeel vervangen worden? Bij garage Rinie Deijkers in Roosendaal werken we met een snelle service. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw autoreparatie en kunt u weer snel beschikken over een goed werkend voertuig.

Ook als u op zoek bent naar een jonge occasion of een gebruikte auto met weinig kilometers bent u bij onze garage van harte welkom. We hebben een groot aanbod occasions van hoge kwaliteit. Auto garage Rinie Deijkers in Roosendaal is dé full service autogarage voor onderhoud, reparatie en Apk-keuringen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan graag voor u klaar.